ДЕТСКИ РОЖДЕНИ ДНИ
e-mail
 
ДЕТСКИ ШОУ ПРОГРАМИ
БАРАБАНЕНО ПАРТИ - МУЗИКАЛНО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН
Всеки ще се забавлява на това музикално парти! Различни по големина и форма, както и по звук, барабаните създават магия от звуци. Опитайте и ще видите колко добре ще се справите. Разбира се, всичко се случва под вещото ръководство на музикант и аниматор.
GIRLS ONLY - ПАРТИ ЗА РОЖДЕН ДЕН
Момичета, ако все по-често си мислите, че момчетата са създадени само за да ви дразнят, значи навлизате в така наречената "трудна възраст". Рожденият ден е супер повод да се съберете с приятелки и да се забавлявате на спокойствие далеч от досадните момчета! А и родителите със сигурност ще се зарадват на тази идея.
ХИПОПОТАМЪТ И КОТКАТА - КУКЛЕН ТЕАТЪР ЗА ДЕЦА, ПОДХОДЯЩ ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Обичаш ли да гледаш куклен театър?  Вълнуват ли те историите с животни?  Всеки детски рожден ден с куклен театър е една възможност да се срещнеш с любимите ти герои на живо. Кукленият спектакъл ще дойде на твоя рожден ден специално за теб.

НЕМО - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Всеки детски рожден ден ще бъде весел, ако в него плуват разноцветни рибки. Ти каква рибка искаш да бъдеш?

ШРЕК И ФИОНА - ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН С АНИМАТОРИ И ДЖ

Мислил ли си някога, че ще видиш Шрек на живо? Само поискай, и той ще дойде на твоето парти. Фиона и Магарето ще дойдат с него, защото много обичат детските рождени дни!

ГОРМИТИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Следиш ли историята на Гормитите? А какво ще кажеш за детски рожден ден с гормитски костюми, битки и приключения? В  детското парти „Гормити”  на „Парти Хауз” можеш да бъдеш любимия ти Гормит!   

ГАНГСТЕРИ И ПОЛИЦАИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Ако се вълнуваш от воя на полицейските сирени или си мечтаеш да обереш банка, без да те хванат, идвай на твоя рожден ден с нас!

ЛЕДЕНА ЕПОХА - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Може ли катерица, невестулка, мамут, саблезъб тигър и динозаври да празнуват детски рожден ден? Разбира се, че може, само кажи ти кой герой избираш да бъдеш!

ДЕТСКА ЛАБОРАТОРИЯ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Представяш ли си детски рожден ден, на който ти сам правиш чудеса... Възможно е и е много забавно, покани на твоето парти нашите смахнати професори и ще видиш.

МАУГЛИ И СИМБА - КУКЛЕН ТЕАТЪР ЗА ДЕЦА, ПОДХОДЯЩ ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Детски рожден ден с куклено представление за детето на джунглата Маугли и неговите приятели.  Нашите актьори и аниматори ще са с теб на твоя рожден ден, за да го превърнат в страхотен празничен купон за теб и твоите гости.

КЛОУН – АНИМАТОР ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН ИЛИ ДЕТСКО ПАРТИ

Шарен, весел, забавен и енергичен – искаш ли да празнуваш своя рожден ден с клоун, пират или принцеса? Решавай и кажи!

МЕЧО ПУХ - КУКЛЕН ТЕАТЪР ЗА ДЕЦА, ПОДХОДЯЩ ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Мечо Пух и неговите приятели са добре дошли на всеки детски рожден ден! Покани ги и на твоето парти и се забавлявай с тях и твоите приятели! 

КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРЪТ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Прекрасен рожден ден с куклен театър, в който ти играеш главната роля, а твоите приятели получават подходящи роли след кастинг. Всички гости на твоето детско парти ще се чувстват като истински принцеси и принцове.

ФОКУСНИЦИ – ШОУ ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Има ли магия или всичко е само зрителна измама? Виж шоуто на нашите фокусници и прецени сам.

H2O РУСАЛКИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Хей, русалки, слагайте опашките и се гмурнете в един малко мокър и много магически детски рожден ден!

ДРАМАТИЗАЦИЯ НА ПРИКАЗКА - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСК

Разходете се в света на приказките и бъдете принцеси, крале, ловци и страшни животни. Изберете любимата си приказка и се забавлявайте да бъдете героите в нея на приказен детски рожден ден!

ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Заповядай на това класическо за детски рожден ден парти, обаче нашето съкровище е съвсем, съвсем истинско.

ИНДИАНЦИ И КАУБОИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Можеш да станеш един от индианците от племето на Голямата томахавка и да се състезаваш с каубоите от форт Стоун. Стрелбата, скалпирането и скубането на вежди, ъъъ, грешка - на коси, са само част от весел детски рожден ден.

РИЦАРСКИ ТУРНИР - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Освен рицари на този рожден ден има и принцеси, които да наблюдават внимателно турнира за сърцето на Кралицата. Кралицата ще бъде твоя, ако избереш това парти за рождения си ден.

 

СПОРТНО ПАРТИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Ако харесваш спортните игри и състезанията, ако имаш дух на победител и си винаги готов да добавиш още една купа в колекцията си, избери спортното парти и си слагай маратонките. Детският рожден ден може да се проведе както за открито, така и в зала или заведение.

СТРАШНО ПАРТИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН ИЛИ ЗА ХЕЛОУИН ПАРТИ

Спокойно, в това детско парти няма нищо страшно, освен духовете, привиденията и всички други страхотии, които ще срещнете! 

ШЕХЕРЕЗАДА - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Сядай на вълшебното килимче, за да отлетим към далечни земи. Източни принцеси, смели принцове и най-добрият дух в бутилка са част от екзотичната компания на този детски рожден ден.

ЗЕЛЕНЧУКОВО ПАРТИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Зеленчуци, който не яде...Не, няма да ядем зеленчуци, ще бъдем зеленчуци. Харесва ли ти идеята на детски рожден ден да станеш домат, чушка или патладжан и да се състезаваш с отбора на плодовете за голямата награда – ароматен и сочен ананас?

КАРАОКЕ - ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Няма никакво значение дали можеш да пееш. Важното е, че ще изпробваш възможностите си. На този детски рожден ден ще разбереш и кои са добрите певци сред твоите приятели.

ПЛАНИНСКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ - ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Струва си да отделиш няколко часа за разходка на Витоша, за да се насладиш на прекрасната природа, да походиш по пътеките и да намериш сам Извора на живата вода. Ако имаш късмет, може да видиш дъждовници, саламандри и дори сърна. А като стигнем до Живата вода, те очакват още изненади, едната от които е тортата за твоя рожден ден!

ХАРИ ПОТЪР - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Мечтата ти да се потопиш във вълшебния свят на Хогуъртс може да стане реалност веднага на детски рожден ден Хари Потър с Парти Хауз.

ХАРИ ПОТЪР 2 - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Не пропускай новите часове по Вълшебство и Магия. Този път на тъмно със светещи предмети.

КАРИБСКИ ПИРАТИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Йо-хо-хо... добре дошли на борда! Забравете за морската болест и се концентрирайте върху компаса на Джак Спароу, за да разберете накъде ще ни отвее вятърът на този динамичен и забавен детски рожден ден.

ДЕТЕКТИВИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Шшшшшът, тихо, да не не чуят... Ще открием ли всички улики, които ще ни помогнат да разкрием престъплението? Имаме доста работа на този детски рожден ден, преди да разкрием престъпника и да дойде време за тортата.

ДЕТСКО ПАРТИ ЛАТИНОФИЕСТА
ОКОЛО СВЕТА - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Ако мислите, че не е възможно да обиколим земята за два часа, грешите! Това е детски рожден ден, а на рожден ден всичко е възможно. Ще минем през Франция, Китай, Индия, Бразилия... дори и Африка. Не губете време, идвайте с нас!

ПОП ЗВЕЗДИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Как ли ще се чувстваш, ако си Бионсе, Тейлър Суифт или Селена Гомес? Можеш да разбереш като избереш партито Поп звезди за твоя детски рожден ден.

МАЙСТОРИ-ГОТВАЧИ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Спокойно, няма да варим, печем или пържим (ггхххх!). Нито ще ни се наложи да режем. От нас се иска само да приготвим най-красивата и вкусна порция италианска паста. Ще ползваме само висококачествени продукти и много кетчуп. Елате да се омажем до ушите!

ПАРТИ АЙДЪЛ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

В това парти можеш да разкриеш всичките си таланти и да блеснеш като певец, танцьор или импровизатор. Накарай всички да ти се възхищават на твоя рожден ден и спечели голямата награда!

ЛЕЙЗЪР ТАГ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

На този детски рожден ден можеш да се криеш, да нападаш и да стреляш до насита! Избери си отбор и започвай военните действия.

ДЕТСКА ДИСКОТЕКА - ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН

Това е универсално парти за рожден ден, в което ще играем, ще танцуваме, ще пеем и ще щуреем до насита!

НОЩТА НА ОСКАРИТЕ - ТЕМАТИЧНО ДЕТСКО ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН
Обичаш ли да те снимат, да си център на внимание и да раздаваш автографи? Харесва ли ти да се изявяваш пред публика? Добре, раздели се за малко с маратонките и ела на този детски рожден ден, за да станеш Звезда.
ДЕТСКО ПАРТИ УЧИЛИЩЕН МЮЗИКЪЛ
ДИСКОТЕКА - ПАРТИ, ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕТСКИ РОЖДЕН ДЕН
ПАРТИ С ПАРТИ ХАУЗ
АКСЕСОАРИ ЗА ПАРТИ

карнавални костюми ; карнавал ; карнавален костюм ; карнавален костюми ; носии ; народни носии ; народни носии под наем ; народна носия под наем ; карнавални костюми под наем ; наемане на карнавални костюми ; ушиване на карнавални костюми ; изработка на карнавален костюм; приказни герои ; маскоти; маска; домино; карнавални аксесоари; парти аксесоари ; Венеция ; карнавал във Венеция ; венециански маски ; венециански костюми ; венециански карнавални костюми ; детски рождени дни ; парти ; събитие ; събития ; рожден ден ; детски рожден ден ; детски рождени дни ; имен ден ; празник ; сватба ; годишнина ; юбилей ; тържество ; детски празник ; детско тържество ; бал ; маскен бал ; тематично парти ; фестивал ; детски рожден ден парти с клоун ; детски рожден ден куклен театър ; мъпет шоу ; шоу ; шоу за деца ; детски рожден ден детско шоу ; детски рожден ден фокуси ; детски рожден ден фокусници ; детски рожден ден парти гормити ; детски рожден ден парти ледена епоха ; детски рожден ден парти шрек и фиона ; парти хари потър ; мечо пух парти ; детски рожден ден красавицата и звярът парти ; детски рожден ден маугли и симба парти ; детски рожден ден H2О русалки парти ; детски рожден ден детективско парти ; парти нощта на Оскарите ; детски рожден ден лейзър таг парти ; Хелоуин ; Дядо Коледа ; Дядо Коледа по домовете ; ден на влюбените ; ден на жената ; международен ден на детето ; торта ; декораторска торта ; свещички ; фонтани ; фойерверки ; детски рожден ден украса ; детски рожден ден декорация ; детски рожден ден балони ; хелий ; събития ; събитие ; тийм билдинг ; фирмено парти ; фирмен купон; корпоративно събитие; бизнес събитие; конференция; семинар; презентация; уъркшоп; ивент; изложение; панаир ; консултации ; карнавален костюм ; детски рожден ден идеи ; детско парти ; купон за рожден ден ; детски празник ; празници ; чествания ; честване ; детски рождени дни ; детски карнавален костюм ; мъжки карнавален костюм ; дамски карнавален костюм ; бебешки карнавален костюм ;  карнавален костюм за бебе ; карнавален костюм за тийнейджър ; тийн карнавални костюми ; карнавален костюм за домашен любимец ; карнавален костюм за животни ; карнавален костюм за куче ; коледно парти ; детско коледно парти ; детско парти латино фиеста ; детско кулинарно парти ; парти детска дискотека ; парти High school musical ; хавайски детски рожден ден ; детски рожден ден регата ; детски рожден ден спортно парти ; детски рожден ден караоке парти ; детски рожден ден драматизация на приказка ; снежанка ; червената шапчица ; пепляшка ;


карнавални костюми ; карнавал ; карнавален костюм ; карнавален костюми ; носии ; народни носии ; народни носии под наем ; народна носия под наем ; карнавални костюми под наем ; наемане на карнавални костюми ; ушиване на карнавални костюми ; изработка на карнавален костюм; приказни герои ; маскоти; маска; домино; карнавални аксесоари; парти аксесоари ; Венеция ; карнавал във Венеция ; венециански маски ; венециански костюми ; венециански карнавални костюми ; детски рождени дни ; парти ; събитие ; събития ; рожден ден ; детски рожден ден ; детски рождени дни ; имен ден ; празник ; сватба ; годишнина ; юбилей ; тържество ; детски празник ; детско тържество ; бал ; маскен бал ; тематично парти ; фестивал ; детски рожден ден парти с клоун ; детски рожден ден куклен театър ; мъпет шоу ; шоу ; шоу за деца ; детски рожден ден детско шоу ; детски рожден ден фокуси ; детски рожден ден фокусници ; детски рожден ден парти гормити ; детски рожден ден парти ледена епоха ; детски рожден ден парти шрек и фиона ; парти хари потър ; мечо пух парти ; детски рожден ден красавицата и звярът парти ; детски рожден ден маугли и симба парти ; детски рожден ден H2О русалки парти ; детски рожден ден детективско парти ; парти нощта на Оскарите ; детски рожден ден лейзър таг парти ; Хелоуин ; Дядо Коледа ; Дядо Коледа по домовете ; ден на влюбените ; ден на жената ; международен ден на детето ; торта ; декораторска торта ; свещички ; фонтани ; фойерверки ; детски рожден ден украса ; детски рожден ден декорация ; детски рожден ден балони ; хелий ; събития ; събитие ; тийм билдинг ; фирмено парти ; фирмен купон; корпоративно събитие; бизнес събитие; конференция; семинар; презентация; уъркшоп; ивент; изложение; панаир ; консултации ; карнавален костюм ; детски рожден ден идеи ; детско парти ; купон за рожден ден ; детски празник ; празници ; чествания ; честване ; детски рождени дни ; детски карнавален костюм ; мъжки карнавален костюм ; дамски карнавален костюм ; бебешки карнавален костюм ;  карнавален костюм за бебе ; карнавален костюм за тийнейджър ; тийн карнавални костюми ; карнавален костюм за домашен любимец ; карнавален костюм за животни ; карнавален костюм за куче ; коледно парти ; детско коледно парти ; детско парти латино фиеста ; детско кулинарно парти ; парти детска дискотека ; парти High school musical ; хавайски детски рожден ден ; детски рожден ден регата ; детски рожден ден спортно парти ; детски рожден ден караоке парти ; детски рожден ден драматизация на приказка ; снежанка ; червената шапчица ; пепляшка ;


карнавални костюми ; карнавал ; карнавален костюм ; карнавален костюми ; носии ; народни носии ; народни носии под наем ; народна носия под наем ; карнавални костюми под наем ; наемане на карнавални костюми ; ушиване на карнавални костюми ; изработка на карнавален костюм; приказни герои ; маскоти; маска; домино; карнавални аксесоари; парти аксесоари ; Венеция ; карнавал във Венеция ; венециански маски ; венециански костюми ; венециански карнавални костюми ; детски рождени дни ; парти ; събитие ; събития ; рожден ден ; детски рожден ден ; детски рождени дни ; имен ден ; празник ; сватба ; годишнина ; юбилей ; тържество ; детски празник ; детско тържество ; бал ; маскен бал ; тематично парти ; фестивал ; детски рожден ден парти с клоун ; детски рожден ден куклен театър ; мъпет шоу ; шоу ; шоу за деца ; детски рожден ден детско шоу ; детски рожден ден фокуси ; детски рожден ден фокусници ; детски рожден ден парти гормити ; детски рожден ден парти ледена епоха ; детски рожден ден парти шрек и фиона ; парти хари потър ; мечо пух парти ; детски рожден ден красавицата и звярът парти ; детски рожден ден маугли и симба парти ; детски рожден ден H2О русалки парти ; детски рожден ден детективско парти ; парти нощта на Оскарите ; детски рожден ден лейзър таг парти ; Хелоуин ; Дядо Коледа ; Дядо Коледа по домовете ; ден на влюбените ; ден на жената ; международен ден на детето ; торта ; декораторска торта ; свещички ; фонтани ; фойерверки ; детски рожден ден украса ; детски рожден ден декорация ; детски рожден ден балони ; хелий ; събития ; събитие ; тийм билдинг ; фирмено парти ; фирмен купон; корпоративно събитие; бизнес събитие; конференция; семинар; презентация; уъркшоп; ивент; изложение; панаир ; консултации ; карнавален костюм ; детски рожден ден идеи ; детско парти ; купон за рожден ден ; детски празник ; празници ; чествания ; честване ; детски рождени дни ; детски карнавален костюм ; мъжки карнавален костюм ; дамски карнавален костюм ; бебешки карнавален костюм ;  карнавален костюм за бебе ; карнавален костюм за тийнейджър ; тийн карнавални костюми ; карнавален костюм за домашен любимец ; карнавален костюм за животни ; карнавален костюм за куче ; коледно парти ; детско коледно парти ; детско парти латино фиеста ; детско кулинарно парти ; парти детска дискотека ; парти High school musical ; хавайски детски рожден ден ; детски рожден ден регата ; детски рожден ден спортно парти ; детски рожден ден караоке парти ; детски рожден ден драматизация на приказка ; снежанка ; червената шапчица ; пепляшка ;


карнавални костюми ; карнавал ; карнавален костюм ; карнавален костюми ; носии ; народни носии ; народни носии под наем ; народна носия под наем ; карнавални костюми под наем ; наемане на карнавални костюми ; ушиване на карнавални костюми ; изработка на карнавален костюм; приказни герои ; маскоти; маска; домино; карнавални аксесоари; парти аксесоари ; Венеция ; карнавал във Венеция ; венециански маски ; венециански костюми ; венециански карнавални костюми ; детски рождени дни ; парти ; събитие ; събития ; рожден ден ; детски рожден ден ; детски рождени дни ; имен ден ; празник ; сватба ; годишнина ; юбилей ; тържество ; детски празник ; детско тържество ; бал ; маскен бал ; тематично парти ; фестивал ; детски рожден ден парти с клоун ; детски рожден ден куклен театър ; мъпет шоу ; шоу ; шоу за деца ; детски рожден ден детско шоу ; детски рожден ден фокуси ; детски рожден ден фокусници ; детски рожден ден парти гормити ; детски рожден ден парти ледена епоха ; детски рожден ден парти шрек и фиона ; парти хари потър ; мечо пух парти ; детски рожден ден красавицата и звярът парти ; детски рожден ден маугли и симба парти ; детски рожден ден H2О русалки парти ; детски рожден ден детективско парти ; парти нощта на Оскарите ; детски рожден ден лейзър таг парти ; Хелоуин ; Дядо Коледа ; Дядо Коледа по домовете ; ден на влюбените ; ден на жената ; международен ден на детето ; торта ; декораторска торта ; свещички ; фонтани ; фойерверки ; детски рожден ден украса ; детски рожден ден декорация ; детски рожден ден балони ; хелий ; събития ; събитие ; тийм билдинг ; фирмено парти ; фирмен купон; корпоративно събитие; бизнес събитие; конференция; семинар; презентация; уъркшоп; ивент; изложение; панаир ; консултации ; карнавален костюм ; детски рожден ден идеи ; детско парти ; купон за рожден ден ; детски празник ; празници ; чествания ; честване ; детски рождени дни ; детски карнавален костюм ; мъжки карнавален костюм ; дамски карнавален костюм ; бебешки карнавален костюм ;  карнавален костюм за бебе ; карнавален костюм за тийнейджър ; тийн карнавални костюми ; карнавален костюм за домашен любимец ; карнавален костюм за животни ; карнавален костюм за куче ; коледно парти ; детско коледно парти ; детско парти латино фиеста ; детско кулинарно парти ; парти детска дискотека ; парти High school musical ; хавайски детски рожден ден ; детски рожден ден регата ; детски рожден ден спортно парти ; детски рожден ден караоке парти ; детски рожден ден драматизация на приказка ; снежанка ; червената шапчица ; пепляшка ;

ТОРТИ
 
АКСЕСОАРИ ЗА ТОРТИ